Tervetuloa palveltavaksi

Aivan alusta lähtien, siis jo melkein kymmenen vuoden ajan, olemme tarjoilleet vieraillemme parhaita paikallisia raaka-aineita maustettuna maailman mauilla. Olemme halunneet seurata, jopa luoda, trendejä ja yllättää pöydässämme istuvan. Siinä Vaustin ruokalistan sielu, ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme luopuneet tiukasta alku-, pää- ja jälkiruokien ajattelusta, koska haluamme, että voit valita juuri ne makuparit ja sen määrän ruokalajeja, mikä sinusta kulloinkin tuntuu hyvältä. Me huolehdimme lopusta sesongin mukaisten lisukkeiden, vaustikkaan valmistustavan ja taattua laatua olevien raaka-aineiden kera. Otamme luonnollisesti huomioon kaikki ruokavaliot. Voit heittäytyä tuttuun tapaan myös yllätysmenun vietäväksi! Myös viinikellaristamme löytyy jotakin uutta joka kerta, joten ruoan ja juoman liitot ovat entistäkin syvempiä. Tervetuloa nauttimaan!

Keittiömestari Vesa Sjöblom & hovimestari Meri Sved tiimeineen

Menumme olkaa hyvät

Nämäkin ruokalistat on jälleen koonnut sama tiimi, joka huolehtii sinusta joka päivä – niinpä meillä tekijöillä on tiedossamme mielipiteesi ja voimme olla varmoja, että listallemme päätyy annoksia ja viinejä, joista uskomme sinun pitävän.

Vaustin menu Vausti menu in english Lapsille Lounas

Pöytävaraus

Varaamalla pöydän varmistat paikkasi Vaustissa toivomaasi aikaan. Tässä voit tehdä pöytävarauksen korkeintaan 12 henkilölle. Jos haluat tehdä varauksen suuremmalle seurueelle tai pöytää ei ole tarjolla toivomaasi aikaan, soita meille, niin autame mielellämme, P. 010 832 3502.

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi