Hyvät ystävät – tervetuloa Vaustiin!

Vaustilaiset ovat kesälomalla 16.6.-2.7.
Palvelemme jälleen keskiviikkona 3.7. klo 15 alkaen.

Vaustin aukioloajat löydät täältä >>>

Ravintolassamme huokuu menneiden aikojen tyylikkyys modernilla otteella maustettuna. Vausti sijaitsee upeassa Kotkan Konserttitalossa, joten haluamme kunnioittaa talon henkeä ja tuoda iloisen ja vallattoman 20-luvun vaustikkaaksi tämän päivän ravintolaelämykseksi. Vaalimme jatkossakin tärkeimpiä arvojamme ja sitä mistä olemme tulleet tunnetuksi – kotkalaisuutta, hyvää ruokaa ja sydämellistä palvelua sekä lupaustamme pysyä aina kiinni ajassa ja tarjota jotakin uutta, joka kerta.

Meillä samanhenkiset kokoontuvat rennosti yhteen nauttimaan elämästä, herkuttelemaan hersyvillä mauilla ja nostamaan maljat tälle hetkelle. Käyhän peremmälle Konserttitalon tyylikkääseen miljööseen – meillä jo odotetaan sinua!

Varaa pöytä

Varaamalla pöydän varmistat paikkasi Vaustissa toivomaasi aikaan. Voit tehdä pöytävarauksen verkkovaraamossamme korkeintaan 10 henkilölle. Verkossa varaus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Jos haluat tehdä varauksen suuremmalle seurueelle tai pöytää ei ole tarjolla toivomaasi aikaan, soita meille, niin autamme mielellämme, P. 010 832 3502 (ti-pe klo 12-14).

Pöytävaraus >>>

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).