Anna elämän helmeillä.

Jolla on vastaus viininystävien toiveisiin. Huolella valittu viinitarjontamme hemmottelee nautiskelijoita, ja valikoimaan mahtuu myös muita laadukkaita juomavaihtoehtoja. Jos pikkunälkä iskee, taltutetaan se kevyellä purtavalla, joka sopii mainiosti lasillisen kaveriksi.

Meillä on tilaa hyväntuuliselle tunnelmoinnille ja iloisille kohtaamisille. Voit piipahtaa pikaisesti aftereilla tai virkistyä matkan varrella, mutta myös istahtaa pidemmäksi aikaa ja viettää iltaa leppoisasti – aivan Kotkansaaren ytimessä, Ruotsinsalmenkadun ja Keskuskadun kulmassa.

Aukioloajat >>>

Viinibaari Jolla
Ruotsinsalmenkatu 12, 48100 Kotka
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi
p. 010 832 3505

Sivun kuva: Janne Suomi

Jollan juomalista

Wine & more!

Meillä Jollassa on tarjolla parin-kolmen viikon välein vaihtuvalla listalla kymmenkunta laseittain myytävää viiniä ja hyllyistämme löytyy pitkälti toista sataa viiniä, jotka myymme pääsääntöisesti pulloittain. Mutta aina sopii kysyä, josko avaammekin juuri Sinun suosikkisi!

Viinien ohella Jollasta löytyy oluita, cocktaileja sekä laaja valikoima erilaisia alkoholittomia juomia. Myös kahvia ja teetä on saatavilla.

Tutustu Jollan juomalistaan >>>

Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin erikseen ilmoittamatta.

Jollan ruokalista

Wine & more!

Viinien, oluiden, cocktailien sekä alkoholittomien juomien ohella meillä Jollassa on aina tarjolla myös pientä syötävää juomien oheen.

Tutustu ruokalistaamme >>>

Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin erikseen ilmoittamatta.

Paketoi Jolla lahjaksi tai hemmottele itseäsi!

Wine & more!

Tarjoilemme Jollassa viinit Riedelin Veritas-sarjan viinilaseista. Riedelin laadukkaat viinilasit on suunniteltu tuomaan kunkin rypälelajikkeet parhaat ominaisuudet nautinnon maksimoimiseksi. Myymme viinilaseja myös kahden kappaleen kuluttajapakkauksissa. Oivallinen lahjaidea viinin ystävälle – tai ihan vain itselle, kotona nautiskeluun!

Myös Jollassa käytössä olevat Ritualsin Savage Garden -sarjan käsisaippua ja käsivoide löytyvät hyllystämme mukaan ostettavaksi.

Lahjakortti on aina oivallinen ja ekologinen lahjaidea. Verkkokaupastamme löydät lahjakortteja niin Jollassa kuin muissakin ravintoloissamme käytettäväksi.

Tutustu lahjatuotevalikoimaamme >>>
Osta lahjakortteja Jollaan >>>

Varaa koko baari!

Yksitysitilaisuus Jollassa

Viinibaari Jolla soveltuu keskeisen sijaintinsa ansioista hyvin erilaisiin kokoontumisiin ja tilaisuuksiin. Suurin sallittu henkilömäärä tilassa on 50 henkilöä, istumapaikkoja on noin 40 henkilölle. Viinibaarissa on 49″ (HDMI, VGA, USB) TV esim. esityskäyttöön.

Yksityistilaisuuksissa edellytämme minimimyyntiä:
– 400 € ma-la klo 8-12 per alkava 2 tuntia,
– 300 € ma-la klo 12-15 per alkava 2 tuntia,
– 400 € ma-pe klo 15-18 per alkava 2 tuntia,
– 500 € ma-to klo 18- per alkava 2 tuntia,
– 800 € pe-la klo 18- per alkava 2 tuntia.
Minimimyynti voi muodostua vieraiden paikan päällä omalla rahalla tekemistä ostoksista tai tarjoilut voidaan osittain tai kokonaan veloittaa tilaajalta. Mikäli mainittu minimilaskutusraja ei täyty tuoteostoksista, laskutetaan erotus tilaajalta. Em. ajat ja hinnasto eivät ole voimassa pyhäpäivinä ja erikoispäivien aikaan (esim. Kotkan Meripäivät, Aaltoja! -festivaali ym.).

Kysy lisää asiakaspalvelustamme
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi
p. 010 832 3515
Palvelemme tiistaista perjantaihin klo 12-14.

Jolla logo

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).