Tervetuloa uudistuneeseen Laakonkiin!

Merikeskus Vellamon näyttelyt ovat täynnä mielenkiintoista ihmeteltävää, mutta muistathan, että Laakonkiin voit tulla, vaikka et tällä kertaa näyttelyissä pistäytyisikään!

Kahvilan tuotevalikoimaa on uudistettu ja monen moiset herkut odottavat ottajaansa aukioloaikojemme puitteissa tiistaista sunnuntaihin.

Arkisin tarjolla on maittava lounasbuffet.

Laakongin viikonlopuissa tarjoillaan brunssia, joka kruunaa viikonlopun ja museopäivän.

Merikeskus Vellamo ja ravintola Laakonki ovat avoinna ma-ti klo 10–18, ke klo 10–20 ja to–su klo 10–18. Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11.00-14.30 ja brunssia la–su klo 11.30–15.30.

Pöytävaraus

Varaamalla pöydän varmistat paikkasi Laakongissa toivomaasi aikaan. Voit tehdä pöytävarauksen verkkovaraamossamme korkeintaan 10 henkilölle. Verkossa varaus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Jos haluat tehdä varauksen suuremmalle seurueelle tai pöytää ei ole tarjolla toivomaasi aikaan, soita meille, niin autamme mielellämme, P. 010 832 3501 (ti-pe klo 12-14).

Pöytävaraus >>>

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).