Juhlien ammattilaiset palveluksessasi!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikenlaisten juhlien ja tilaisuuksien suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Kotkan Poikien juhlapalvelusta kysyä vinkkejä tarjoiluihin, vuokrata kauttamme astioita tai tilata meiltä valmiin juhlan kokonaispakettina. Tarjoamme catering-palvelut eri tilaisuuksiin myös omien tilojemme ulkopuolelle.  Meillä satoja erilaisia juhlia kokeneet ammattilaiset huolehtivat juuri Sinun tilaisuudestasi varmalla otteella ja luotettavasti. Kysy meiltä rohkeasti lisätietoja: 010 832 3515, asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi

Asiakkailta kuultua

Saimme heinäkuussa olla mukana Kerttulin & Hugon hääjuhlassa catering-kumppanina. Alla morsiamen meille lähettämä palaute. Kiitämme hääparia luottamuksesta ja mukavasta palautteesta. Kotkan Poikien Juhlapalvelu on juuri sinunkin juhliasi varten!

”Koimme alusta asti, että toiveitamme kuunneltiin ja ne otettiin täysin huomioon suunnitelmaa hiottaessa. Olo oli koko ajan sellainen, ettei tarvinnut olla huolissaan ruokapuolen asioiden järjestymisestä.

Ruoka täytti kaikki toiveet, usea vieraskin kommentoi juhlan ruoan olleen parasta saamaansa hääruokaa, ja esillepano oli kerrassaan
upea! Olin hyvin tyytyväinen siihen, miten osasitte huomioida vegaaniset vieraat. Hemmoteltu olo tuli siitä, kuinka monenlaisia
(ja kaikki herkullisia) tuoreita leipiä toitte paikalle, sillä en osannut odottaa sitä.

Henkilökunta hoiti hommansa enemmän kuin onnistuneesti. Me, ja perheemme, tunsimme kaikki saavamme täysin huoletta nauttia juhlasta itsestään, sillä henkilökunta osasi hoitaa kaiken.

Ruoka ja juoma tarjoiltiin suunnitelman mukaisesti ja aina ajallaan sekä tyylikkäästi. Henkilökunta osasi työnsä – kaikki hoitui sutjakkaasti ja vailla kommelluksia. Arvostin erityisesti sitä, miten mukautuvaisia he olivat. Minulla ei ole kritiikin kritiikkiä. Jos järjestäisin uudestaan juhlat, valitsisin empimättä taas teidät avuksi! Arvosanani on 5/5. Suurkiitos!”

 

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi