Laakongin
brunssi
BRUNSSIEN BRUNSSI
Laakongin brunssi pukee päälleen perinteisen brunssin vaatteet. Brunssin sanotaan olevan aamiaisen ja lounaan jalostunut välimuoto. Tarjottavat ovat tukevampia kuin perinteisellä aamiaisella mutta eivät kuitenkaan niin ruokaisia kuin lounaalla on totuttu syömään.
Noutopöytään katetaan niitä perinteisimpiä ruokia, joista brunssitarjoilu yleismaailmallisesti tunnistetaan: salaatteja, juustoja ja leikkeleitä, munakasta, lihapyöryköitä ja pikkumakkaroita… makeita herkkuja unohtamatta. Brunssiruokia leimaa raikkaus, keveys, tuoreus ja kaunis esillepano – niin meilläkin!
Brunssipöytä on katettuna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30–15.30.
Brunssin menu
Kylmässä pöydässä
Vihersalaattia (G, V)
Caesar-salaattia ja katkarapuja (L, G)
Marinoitua papusalaattia (G, V)
Tomaatti-sipulisalaattia (G, V)
Kurkkuviipaleita (G, V)
Marinoituja oliiveja (G, V)
Juustoviipaleita (L, G)
Leikkelettä (M, G)
Silliä tai silakkaa (M, G, K)
Kananmunapuolikkaita ja merileväkaviaarimoussea (L, G)
Leipäpöydässä
Pieniä croissanteja (VL)
Pieniä karjalanpiirakoita (L)
Valikoima leipiä (V)
Levitteitä (VL / L, G)
Lämpimässä pöydässä
Tomaattikeittoa (G, V)
Västerbottenjuuso-yrttimunakasta (L, G)
Pikkumakkaroita (M, G)
Lihapalleroita (M, G)
Kasvispyöryköitä tai pihvejä (G, V)
Jälkiruokapöydässä
Juustoja (L, G)
Hedelmäsalaattia (G, V)
Jogurttiherkkua (L)
Tyrni-omenamoussea (G, V)
Kermatuulihattuja (-)
Sitruunapiirasta (L, G)
Namusia (G, V)
Juomana
Kahvi ja tee
Tuoremehua
Sitruunajääteetä
Huom! Pidätämme oikeuden muutoksiin niistä erikseen ilmoittamatta.
(VL – vähälaktoosinen, L – laktoositon, M – maidoton, G -gluteeniton,
K – kalaa / mereneläviä, V – vegaaninen)
