Juhlien ammattilaiset palveluksessasi!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään kaikenlaisten juhlien ja tilaisuuksien suunnittelussa sekä toteutuksessa. Tarjoamme catering-palvelut eri tilaisuuksiin myös omien tilojemme ulkopuolelle.

Meiltä saat vinkkejä tarjoiluihin, voit vuokrata kauttamme astioita tai tilata meiltä valmiin tilaisuuden tai juhlan kokonaispakettina. Meillä satoja erilaisia juhlia kokeneet ammattilaiset huolehtivat juuri Sinun tilaisuudestasi varmalla otteella ja luotettavasti. Kysy meiltä rohkeasti lisätietoja:
010 832 3515 tai asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi

Tilaa tarjoiluja

Jokainen tilaisuus ja juhla on uniikki ja järjestäjänsä näköinen. Me haluamme tehdä juuri sellaisen kokonaisuuden, joka vastaa sinun mieltymyksiäsi. Annamme mielellämme tarjouksen sekä menuehdotuksen, olethan siis rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme:

Puhelin: 010 832 3515
Sähköposti: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi

Voit myös siirtyä suoraan verkkokauppaamme ostoksille! Verkkokauppaamme on koottu valikoima suosituimpia catering-tuotteitamme.

Muistathan myös #vaustikassit! Nekin löydät verkkokaupastamme.

Juomat tilaisuuteesi!

Olemme mielellämme apunanne tilaisuutenne juomasuunnitelman tekemisessä ja annamme ehdotuksen valitulle menulle sopivista juomista. Ehdotukset poimitaan Alkon valikoimasta.

Vausti Catering toimii aina vastuullisesti ja Suomen lakeja noudattaen. Alkoholijuomien välittäminen ja ulosmyynti ravintoloista on pääsääntöisesti kiellettyä! Alkoholilainsäädännöstä johtuen teidän tulee siten hankkia kaikki alkoholijuomat itse. Tilaus on helpointa tehdä Alkon verkkokaupassa, viimeistään noin viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa. Juomat on kätevintä tilata toimitettuna toimipaikkaamme, jolloin henkilökuntamme huolehtii niiden jäähdyttämisestä tarjoilulämpötilaan ja toimittaa ne ajallaan juhlapaikkaan nautittavaksenne. Tilaaminen, maksaminen sekä kuljetusten järjestäminen on näin lain mukaisesti asiakkaan vastuulla.

Juomasuunnitelman tekemisestä sekä juomien käsittelystä veloitamme 55 € / alkava tunti.

Kauttamme on mahdollista hankkia alkoholittomia juomia, esim. kivennäisvettä, virvokkeita ja alkoholitonta olutta. Myös esimerkiksi alkoholittomat cocktailit tai boolipohjat hoituvat kauttamme ja perinteinen kotikalja valmistuu keittiössämme tilauksesta. Alkoholittomia juomia toimitamme tilaamanne määrän ja koko toimitettu määrä veloitetaan. Hinta alkaen 4 € / plo.

Meiltä saat tilattua kätevästi myös jääpaloja suurempaankin tarpeeseen, Vausti Catering vuokraa tarvittavat lasit ja meiltä järjestyy ammattiatitoinen henkilökunta huolehtimaan juomien tarjoilusta!

Vausti Catering suosittelee juhlapaikaksi

Laakonki ja Vausti

Merikeskus Vellamon ravintola Laakonki taipuu moneen: ravintolan yhteydessä on noin 30 henkilön seminaarisali Venttiili ja ravintolasali toimii hyvin tilaisuuksissa nomaalien aukioloaikojemme ulkopuolella. Lämpimänä vuodenaikana ilta-auringon puolelle jäävä terassi tuo lisätilaa.

Kotkan Konserttitalon ravintola Vaustin yhteydessä on kaksi kabinettia, joihihin mahtuu noin 50 vierasta. Myös Vausti on mahdollista varata yksityistilaisuuteen.

Vaustin ja Laakongin varaukset ja tiedustelut asiakaspalvelustamme P. 010 832 3515 tai asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.

Merikeskus Vellamo

Merikeskus Vellamon pääaula, opetustilat Ahti ja Kaija sekä upea Venehalli sopivat mainiosti erilaisiin tilaisuuksiin. Tilavaraukset ja tiedustelut Merikeskus Vellamon asiakaspalvelu: P. 040 350 0497 tai info@merikeskusvellamo.fi ja tarjoilut ravintola Laakonki: P. 010 832 3515 tai asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.

Kotkan Konserttitalo

Kotkan Konserttitalon Juhlasali soveltyy paitsi konsertteihin ja kokouksiin myös suuremmankin seurueen juhliin. Juhlasaliin mahtuu jopa yli 300 vierasta nauttimaan päivällistä. Tilavaraukset ja tiedustelut: P. 05 23430 tai tilavaraukset@kotka.fi ja tarjoilut ravintola Vausti: P. 010 832 3515 tai asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.

Santalahti Resort

Tilavaraukset ja tiedustelut: P. 05 260 5055 tai groups@santalahti.fi

MeriSet – Itäisen Suomenlahden risteilyt

Varaukset ja tiedustelut: P. 0400 105 014 tai meriset@meriset.fi

M/aux Vivan

Varaukset ja tiedustelut: P. 040 768 8867 tai sepevanhanen.vivan@elisanet.fi

Kotkan Laulumiestalo

Tilavaraukset ja tiedustelut: P. 0500 905439 tai veikko.virolainen@kymp.net

Kotkan VPK:n talo

Tilavaraukset ja tiedustelut: P. 05 212 491 tai vuokra@kotkanvpk.fi

Villa Kärkisaari

Tilavaraukset ja tiedustelut: juki@kotka.fi

Saaripirtti

Tilavaraukset ja tiedustelut: P. 040 576 1656

Villa Koskenäyräs

Tilavaraukset ja tiedustelut: P. 0505902378 tai info@koskenayras.fi

Asiakkaamme kertovat

Kiitos paljon tämän päivän lounaasta asiakkaille. Olivat oikein tyytyväisiä ja kiittelivät kovasti. Ruoka oli maukasta ja erittäin hyvää.
Kymenlaakson keskussairaalassa 3/2021

Kaikki ruoka oli todella herkullista, jälkiruoka oli aivan taivaallista.
Yleisarvosana Vausti Cateringin toiminnalle 5/5
Vapaa-ajan sunnolla 8/2020

Hyvä palvelu ja ruoka. Helppo tilata, joustava ja toimi juuri kuten piti.
Yleisarvosana Vausti Cateringin toiminnalle 5/5
Santalahti Resortissa 8/2020

Ylititte odotuksemme tarjoiluille, ne olivat hulppeat. Ruokaa oli määrällisesti ehkä hieman liikaa ja vähempikin valikoima olisi riittänyt antamaan rahoille vastinetta.
Yleisarvosana Vausti Cateringin toiminnalle 5/5
Santalahti Resortissa 8/2020

Kiitos loistavasta tarjoilusta ja palvelusta! Kaikki olivat huisin tyytyväisiä ruokiin, ja oli ihanaa, että olitte aina ajoissa ja täsmällisiä. Meidän porukka kiittää ja kuittaa.”
Yleisarvosana Vausti Cateringin toiminnalle 5/5
Santalahti Resortissa 7/2020

Oikein suuret kiitokset teille vielä strategiapäiviemme järjestelyistä ja tarjoiluista! Tilaisuus kaikkinensa onnistui hienosti ja puitteet olivat mitä hienoimmat.
Santalahti Resortissa 9/2019

Juhlat on juhlittu ja ruoka nautittu, mutta haluan vielä kiittää erinoimaisesta palvelusta sekä ruuasta. Ruoka oli tosi maistuvaa, mutta me vanhat ollaan sen verran pieniruokaisia, että ruokaa jäi harmittavan paljon jäljelle.”
Santalahti Resortissa 8/2019

Asiakkaidemme kommenttien sekä toimintamme arvioiden lähde: Vausti Catering -palautekysely sekä palauteviestit sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).