Pyhtään Kaunissaari Pyttis Fagerö

Aito ja oikea – älä sekoita Kaunissaarta muihin samannimisiin saariin!
Kaunissaaren lumo on vertaansa vailla. Saaren pienvenesatama tarjoaa laituripaikkoja veneilijöille. Saaristolaismuseo kertoo esineiden ja esimerkkien kautta ihmisten menneisyydestä ja elämänmuodosta ulkomeren saarella.

Kaunissaareen on helppo tulla.

Kotkasta Kaunissaareen kulkevat yhteysalukset M/S Otava ja M/S Tekla omien aikataulujensa mukaisesti.

Lisätietoja: www.kaunissaari.fi

Kaunissaaren kauppa ja kahvila Merituuli

Kaunissaaren kauppa on avoinna! Kaupan aukioloajat voit tarkastaa täältä. Nähdään kaupalla!

Kahvila Merituuli, kaupan kanssa samassa rakennuksessa, on avoinna! Tarjolla tuttuun tapaan kahvilatuotteita, juomia ja mielenkiintoisia viinejä ja tunnustetusti maistuvia pitsoja. Aukioloajat löydät täältä.

P. 010 832 3520
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi

Tervetuloa Majalle!

Ravintola Kaunissaaren Maja sijaitsee aidossa kalastajakylässä, aivan meren äärellä.

Kesällä 2021 perinteisen, jo vuodesta 1955 palvelleen ravintolan yhteyteen valmistui viisi upeaa majoitushuonetta, joten Kaunissaaren ihanasta kesästä voi nyt nauttia pidempäänkin. Myös Majan rantasauna uudistui ja makoisien löylyjen ohella pääset nyt nauttimaan myös ulkoporealtaaseen.

Ruokalistamme koostuu puhtaista, kotimaisista ja paikallisista mauista.  Kaunissaaren lohikeitto on noussut suorastaan paikalliseksi klassikoksi ja saaren omia rikkaita ritareita on pakko päästä kokeilemaan. Takaamme, että jokainen löytää itselleen mieluista maisteltavaa, olit sitten kalan, lihan tai kasvisruokien ystävä. Tutustu ruokalistaan.

Koko porukalla herkuttelemaan

Tarjoamme ryhmille toiveiden mukaisesti luotuja ateriakokonaisuuksia. Räätälöidyt menut tarjoilemme vähintään 15 henkilölle ja tilaukset edellyttävät yhteislaskua. Muistattehan tilata ruokailun viikkoa ennen tilaisuuttanne!

Lähetä toiveesi ja varaa ruokailu osoitteesta ravintola@kaunissaarenmaja.fi tai pirauta kesäaikana numeroon 010 832 3510. Majan aukioloajat löydät täältä ja lisää tietoja Majan kotisivuilta.

 

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).