Vausti uudistuu!

Kymmenenvuotiaan Vaustin tulevaisuus tulee olemaan täynnä innostavia uudistuksia niin tilojen, ruokalistan kuin palvelunkin suhteen! Seuraa etenemistä Facebookissa ja Instagramissa sekä tällä sivulla.

Avaamme ovet täysin uudistuneena, kun koronarajoitukset jälleen  mahdollistavat ravintolamme taloudellisesti kannattavan toiminnan.

Vausti on saanut sisustussuunnitelija Anu Heiskasen ideoimana  täysin uuden, entistä vaaleamman ilmeen. Ravintolan sisustuksessa huokuu nyt menneiden vuosikymmenten tyylikkyys modernilla otteella. Haluamme osaltamme kunnioittaa 1920-luvulla rakennetun Kotkan Konserttitalon henkeä ja tarjota miellyttävän miljöön arkeen ja juhlaan.

Vausti on remontin jälkeen hiukan kompaktimpi, mutta ruokaravintolan ohella mm. suositut kabinettimme säilyvät, joten kokoukset, juhlat ym. tilaisuudet järjestyvät Vaustissa aivan kuten ennenkin.

Niin ikään ravintolan keittiö remontoidaan täysin, joten jatkossa voimme entistäkin paremmin huolehtia niin ravintolamme pöydissä herkuttelevista, kabineteissamme nauttivista, talon juhlasalissa juhlivista kuin alati kasvavasta catering-toiminnastamme.

Uudistuksen myötä saamme myös uuden naapurin, kun Soolo Max Oy:n Juha Päivinen avaa Kotkankadulla uuden The Bank -ravintolan. Toiminnan nyt monipuolistuessa upea Kotkan Konserttitalo kutsuu viihtymään ja tarjoaa entistäkin laveamman kattauksen kulttuuria sekä hyvää ruokaa ja juomaa!

Remonttimme aikana sisarravintolamme Laakonki Merikeskus Vellamossa palvelee lounas-, brunssi- ja catering-asiakkaita normaalisti. Laakongin aukioloajat löydät täältä. Voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme ja myös verkkokauppamme toimii normaalisti.

Lisätietoja:
Ravintola Vausti | Antti Pettinen | P. 010 832 3521 | antti.pettinen@kotkanravintolat.fi
The Bank | Juha Päivinen | P. 040 729 5737 | juha.paivinen@ravintola.fi
Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy | Heidi Wass | P. 040 573 2702 |  heidi.wass@kotka.fi

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi