Vausti uudistuu!

Meillä on kutkuttavia uutisia:

Vausti uudistuu!

Kymmenenvuotiaan Vaustin tulevaisuus tulee olemaan täynnä innostavia uudistuksia niin tilojen, ruokalistan kuin palvelunkin suhteen.

Suljemme ovet 23.12. alkaen remontin vuoksi ja avaudumme täysin uudistuneena maaliskuussa 2021!

Remonttimme aikana sisarravintolamme Laakonki Merikeskus Vellamossa palvelee lounas-, brunssi- ja catering-asiakkaita normaalisti. Voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme ja myös verkkokauppamme toimii normaalisti. Kurkista aukioloajat täältä.

  • * * *

Ravintola Vausti on toiminut Kotkan Konserttitalossa kesästä 2010 lähtien. Alusta saakka olemme halunneet tarjota vieraillemme mukavia elämyksiä, mieleenpainuvia makuja meiltä ja maailmalta sekä alati uudistuvan valikoiman mielenkiintoisia viinejä. Tästä emme luovu jatkossakaan!

Vausti on remontin jälkeen hiukan kompaktimpi, mutta ruokaravintolan ohella mm. suositut kabinettimme säilyvät, joten kokoukset, juhlat ym. tilaisuudet järjestyvät Vaustissa aivan kuten ennenkin. Uudistuksen myötä saamme myös uuden naapurin, kun Soolo Max Oy:n Juha Päivinen avaa Kotkankadulla uuden seurusteluravintolan. Toiminnan nyt monipuolistuessa upea Kotkan Konserttitalo kutsuu viihtymään ja tarjoaa entistäkin laveamman kattauksen kulttuuria sekä hyvää ruokaa ja juomaa!

Vausti tulee saamaan sisustussuunnitelija Anu Heiskasen ideoimana  täysin uuden, entistä vaaleamman ilmeen. Ravintolan sisustus kunnioittaa tämän yli 100-vuotiaan arvorakennuksen henkeä ja tarjoaa miellyttävän miljöön arkeen ja juhlaan.

Niin ikään ravintolan keittiö remontoidaan täysin, joten jatkossa voimme entistäkin paremmin huolehtia niin ravintolamme pöydissä herkuttelevista, kabineteissamme nauttivista, talon juhlasalissa juhlivista kuin alati kasvavasta catering-toiminnastamme.

Seuraa uudistusta Facebookissa ja Instagramissa sekä tällä sivulla.

Lisätietoja:
Ravintola Vausti | Antti Pettinen | P. 010 832 3521 | antti.pettinen@kotkanravintolat.fi
Soolo Max Oy | Juha Päivinen | P. 040 729 5737 | juha.paivinen@ravintola.fi
Kotkan Julkiset Kiinteistöt Oy | Heidi Wass | P. 040 573 2702 |  heidi.wass@kotka.fi

Vaikuta uuteen kattaukseen

Haluamme ehdottomasti kuulla tässä muutoksessa teitä, rakkaat asiakkaamme! Kerro siis meille, mistä tulee ehdottomasti pitää jatkossakin kiinni, mitä uutta toivoisit? Kuinka voimme palvella entistä paremmin? Sana on vapaa! Kaikkien 10.1. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan huikea palkinto: vaustikas viiden ruokalajin menu ruokajuomineen kahdelle hengelle uudistuneessa Vaustissa keväällä 2021 sekä tuotepalkintoja. Kerro ajatuksesi – olemme teitä varten.

Osallistu kyselyyn

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi