Varaa oma viinitasting!

Viinien kiehtovaan maailmaan tutustuminen on mitä mainioin ohjelmanumero esimerkiksi työporukan virkistyspäivään, polttareihin tai muuten vain!

Vaustin ammattilaiset johdattelevat viinien maailmaan mukavan leppoisasti tarinoiden, mutta kuitenkin vankalla ammattitaidolla. Vaustin tasting on luonteeltaan perusteisiin tutustuttava. Maisteltava viinityyppi (punaviinit, valkoviinit, kuohuviinit ja/tai samppanjat tai näiden yhdistelmä) valitaan seurueenne toiveen mukaan.

Tastingissa tutustutaan luennoitsijan johdolla kevyesti viinin valmistukseen, opetellaan viininmaistelun perusteita ja maistellaan klassisista perusrypäleistä valmistettuja viinejä. Tastingissa päästään myös kokeilemaan ruoan ja viinin yhdistämistä. Tasting ei edellytä aiempaa kokemusta viininmaistelusta.

Viinien maailma on laaja, joten voitte valita mieleisenne maistelukokonaisuuden: punaiset perusrypäleet (4), valkoiset perusrypäleet (4), punaiset ja valkoiset perusrypäleet (2 + 2), kuohuviinit (4) tai samppanjat (4).

Maisteltavat viinit valitaan lähtökohtaisesti laajasti ympäri maailmaa niin, että kukin viini ilmentää parhaalla mahdollisella tavalla edustamaansa rypälettä. Halutessanne voimme keskittyä myös jonkin tietyn viinimaan viineihin.

Hintaan sisältyy luennoitsijan palkkio, kabinettitila maistelutilaisuutta varten (kesto noin 2 tuntia), lasit, maisteltavat viinit (4 x noin 6 CL) sekä valittuihin viineihin sopiva maistelulautanen.
55 € / hlö

Tasting tulee varata viimeistään 10 arkipäivää ennen toivottua ajankohtaa. Varaukset asiakaspalvelustamme tai kätevästi verkkokaupasta:

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).