Kaunissaaren Majan hotellihuoneet

Kesällä 2021 perinteisen, jo vuodesta 1955 palvelleen ravintolan yhteyteen valmistui viisi upeaa majoitushuonetta, joten Kaunissaaren ihanasta kesästä voi nyt nauttia pidempäänkin. Myös Majan rantasauna uudistui ja makoisien löylyjen ohella pääset nyt nauttimaan myös ulkoporealtaaseen.

Olemme sulkeneet ovet kesäkaudelta 2021. Nähdään taas toukokuussa 2022!

Varaukset ja tiedustelut
ravintola@kaunissaarenmaja.fi

Standard- huoneet

Kalliokari & Pihlajakari

Kahden henkilön perushuoneissa on erilliset vuoteet, jääkaappi, kapselikahvinkeitin, ilmastointi ja pimennysmahdollisuus. Kylpyhuone ja wc ovat käytävällä. Pesuaineet sekä hiustenkuivain ovat käytössä kylpyhuoneessa. Pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat hintaan.

Hinta alkaen 95 € / yö / 2 henkilöä
Veloitamme aina vähintään kahdesta yöstä.

Plus- huone

Ristisaari

Kahden henkilön plus-huoneessa on parivuode, oma kylpyhuone, jääkaappi, kapselikahvinkeitin, ilmastointi ja pimennysmahdollisuus. Laadukkaat kotimaiset kylpytuotteet sekä hiustenkuivain ovat käytössä. Pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat hintaan.

Hinta alkaen 115 € / yö / 2 henkilöä
Veloitamme aina vähintään kahdesta yöstä.

Premium- huone

Kaunissaari

Suuressa (n. 25 m2) upeassa huoneessa on parivuode kahdelle. Pyyhkeet, liinavaatteet ja kylpytakit kuuluvat hintaan. Huoneesta avautuu esteetön merinäköala, josta voi nauttia myös omalla suurella terassilla. Lisämukavuutta tuovat oleskelualue sekä minikeittiö, jossa on jääkaappi sekä kahvinkeitin. Huoneessa on oma kylpyhuone ja wc. Kylpyhuoneessa on paikalliset luonnolliset Ole Hyvä saippuat, shampoo ja hoitoaine sekä hiustenkuivain. Ilmastointi ja pimennysverhot takaavat miellyttävät yöunet. Vieraat voivat varata saunan käyttöön kerran vierailun aikana veloituksetta (90 min vuoro).

Hinta alkaen 155 € / yö / 2 henkilöä
Veloitamme aina vähintään kahdesta yöstä.

Aitta

Nahka-aitta

Nahka-aittaamme (n. 30 m2) majoittuu 2-4 henkilöä. Pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat hintaan. Aitan varusteluun kuuluvat oleskelualue ja keittotila, jossa on jääkaappi, liesitaso ja vesipiste sekä ilmastointi ja pimennysmahdollisuus. Kylpyhuone ja wc ovat eri rakennuksessa, aitan välittömässä läheisyydessä.

Hinta alkaen 115 € / yö / 2 henkilöä
Veloitamme aina vähintään kahdesta yöstä.

Sauna

Kaunissaaren Majan vierassauna on remontoitu keväällä 2021. Majan rantausaunaan mahtuu 4-6 henkilöä kerralla. Saunassa on sähkökiuas ja suihkut ja ulkoporeallas on käytössä. Pyyhkeitä ja kylpytakkeja voi vuokrata. Sauna-aika on 90 minuuttia. Yksityiset saunavuorot ovat varattavissa maanantaista sunnuntaihin klo 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 tai 21.00 alkaen.

Hinta alkaen 30 € / 90 min / 2 henkilöä
Seuraavat henkilöt alkaen 12 € / hlö / 90 minuuttia.

Huonehintojemme säännöt

Hintojen saatavuus voi vaihdella varausajankohdasta sekä majoittumisen ajankohdasta riippuen!

Saver

100 % ennakkomaksu. Tämä hinta laskutetaan heti varauksenteon jälkeen. Lasku erääntyy maksettavaksi heti. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivänä, varaus peruuntuu automaattisesti. Varausta ei voi siirtää eikä peruutetun varauksen maksua palauteta.

Guaranteed

50 % ennakkomaksu. 50 % varausmaksu laskutetaan heti varauksenteon jälkeen. Lasku erääntyy maksettavaksi heti. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivänä, varaus peruuntuu automaattisesti. Varauksen päivän voi vaihtaa. Muutokset saatavuuden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy uuden päivän mukaan. Kokonaan peruutetun varauksen varausmaksua ei palauteta.

Flex

Majoitus maksetaan paikan päällä hotellissa. Varaus on täysin peruutus- ja muutoskelpoinen. Muutokset saatavuuden mukaan ja hinta määräytyy uuden päivän mukaan.

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).