Me olemme erikoistuneet järjestämään toimivat kokoukset ja juhlat yhden luukun periaatteella niin Kotkan Konserttitalolla kuin Merikeskus Vellamossakin. Monipuolisten tilojen lisäksi pidämme luonnollisesti huolen, ettei vieraiden vatsa ehdi kurnimaan eikä tilaisuudessa tule tylsää! Kysy ehdotusta myyntipalvelustamme: 010 832 3515, asiakaspalvelu@ kotkanravintolat.fi.

Uniikki Konserttitalo

Vuonna 1907 valmistuneen Kotkan konserttitalon on suunnitellut Eliel Saarinen. Aiemmin Työväentalona toiminut rakennus kunnostettiin ja restauroitiin perusteellisesti vuosina 1985 ja 1986. Kotkan konserttitalo toimii monipuolisena konsertti-, juhla-, kokous- ja kongressitilana.

Vaustin kabinetti-  ja ravintolatilat muuntuvat loistavasti eri kokoisten tilaisuuksien tarpeisiin.

Ison juhlasalin varaukset hoituvat Kotkan kaupungin kautta. Katso lisätietoja >>>

Valloittava Vellamo

Monipuoliset kokous- ja juhlatilat, ammattitaitoinen palvelu ja maittavat tarjoilut takaavat tilaisuutesi onnistumisen. Merikeskus Vellamon auditorio, majesteettinen venehalli ja muuntuvat ravintola- ja kokoustilat soveltuvat monenlaisten kokousten, juhlien ja muiden tapahtumien järjestämiseen.

Katso lisätietoja >>>

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).