Yhdessäoloa ja vaivatonta viikonloppua Laakongin brunssilla

Merikeskuksen miljöö tarjoaa persoonallisen brunssiympäristön meren äärellä ja kutsuu samalla tutustumaan Vellamon näyttelyihin.

Pohjoisen mailta-brunssi

Skandinaavisessa keittiössä näkyvät pitkään jatkuneet maanviljelys, kalastus, liha-ja maitotalous. Näiden tuotteet muodostavat ruuanlaiton perustan. Kotoisat viljeltävät juurekset kuuluvat olennaisena osana pohjoismaiseen ruokakulttuuriin. Viljoja hyödynnetään monipuolisesti: niin ruis, kaura, vehnä kuin ohrakin kuuluvat elävänä osana pohjoismaiseen keittiöön ja tyypillisesti niistä valmistetaan erilaisia leipiä, puuroja ja leivonnaisia.
Keräilykulttuuri näkyy myös ruuissa. Erilaisia metsän sieniä ja marjoja hyödynnetään monipuolisesti ruuanlaitossa. Sienistä tehdään erilaisia muhennoksia, kastikkeita ja salaatteja. Näiden lisäksi sieniä myös säilötään. Marjoista loihditaan erilaisia piirakoita, hilloja ja marjakeittoja.
Skandinaaviselle ruoalle ominaista on yksinkertaisuus, puhtaat raaka-aineet ja tuoreet maut.
Laakongin alkuvuoden brunssi tuo tarjolle jotakin tästä monipuolisesta ja pitkän perinteen omaavasta kulttuurista. Pöydässä on jälleen monipuolista syötävää ja löydettävää. Talven kirpeisiin pakkaspäiviin sopii hyvin kiireetön pysähtyminen kutsuvan ruokapöydän äärelle. Tervetuloa lauantaisin ja sunnuntaisin Laakonkiin, Merikeskus Vellamoon.

Brunssia tarjoilemme lauantaisin ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä klo 11:30-15:30.
Aikuiset 22 € / hlö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 € / hlö.

Tervetuloa!

Osta brunssi ennakkoon verkkokaupassamme tai varaa pöytä!

Pöytävaraus >>>

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).