Talvibrunssi Laakongissa

Helmikuussa talven selkä alkaa hiljalleen taittua ja valon määrä luonnossa lisääntyy. Valoisuus piristää ja tuo iloa. Talvisen ulkoiluviikonlopun lomassa on mukavaa piipahtaa Laakongin brunssille perheen, ystävien tai läheisten kanssa. Poimi noutopöydästämme mutkattomasti mieleistä syötävää juuri sen verran, kuin sopivalta tuntuu. Merikeskuksen miljöö tarjoaa omanlaisensa brunssiympäristön meren äärellä ja kutsuu samalla tutustumaan Vellamon näyttelyihin vaivattomasti!

Laakongin talvibrunssilla maistuvat ruokaisat salaatit, ihanat kalaherkut, klassiset tattariblinit lisukkeineen, trendikkäät marinoidut kananmunat, lämmittävä sipulikeitto ja tuoreet leivät, leikkeleet sekä juustot – jälkiruokabuffetin kakkuja, vohveleita unohtamatta. Jääteen, mehujen ja kahvin tai teen ohella mieltä ja kehoa lämmittää kaakao!

Brunssia tarjoilemme lauantaisin ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä klo 11:30-15:30.
Aikuiset 19,50 € / hlö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 € / hlö.

Ravintola Laakongin suositun viikonloppubrunssin teema vaihtuu kuukausittain. Noutopöydistämme löytyy aina monipuolinen valikoima herkkuja klassisista aamiaisen elementeistä ruokaisampiin vaihtoehtoihin, kiiteltyä jälkiruokapöytäämme unohtamatta. Myös kahvi, tee sekä mehut sisältyvät hintaan.

Osta brunssi ennakkoon verkkokaupassamme tai varaa pöytä!

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi