Olemme kotkalainen palveluyritys, jonka paikalliset yrittäjät pitävät tinkimättömästi huolta jokaisen kansalaisen vatsan hyvinvoinnista. Kotkan pojat lupaavat 100 % yksilöllisiä ja maukkaita elämyksiä arkeen ja juhlaan.

Ravintolamme Kotkan keskustassa takaavat kaupungin monipuolisimman valikoiman erilaisia tiloja, tunnelmia ja tarjoiluja: Merikeskus Vellamon ravintola Laakonki tarjoilee virkistystä talon tarinoihin uppoutumisen lomassa. Ravintola Vausti kattaa tarjolle paikallisia herkkuja ja kaukomaiden terveisiä yhdelle, kahdelle tai jopa sadoille. Vausti Catering toimittaa tarjoilut sekä tarvittaessa myös henkilökunnan, astiat ja kaiken muunkin, mitä tarvitaan onnistuneeseen tilaisuuteen.

Kesäisin huolehdimme Pyhtään Kaunissaaren palveluista. Ravintola Kaunissaaren Maja muistetaan eräänä loman mieleenpainuvimmista kokemuksista. Ystävällinen ja sydämestään palveleva kesäravintola on kuulunut Kaunissaariloman ehdottomiin kokemuksiin jo 1950-luvulta saakka. Kaunissaaren kauppa on lomalaisen ja veneilijän ykköskumppani. Millaista täydennystä matkaeväisiisi tarvitaankin, Kaunissaaren kauppa palvelee uuden ajan kyläkaupan malliin. Kahvila Merituuli kaupan yhteydessä on niin ikään jokaisen saarella pistäytyvän tai viipyvän vierailulistalla ja tunnetaan erityisesti pitsoistaan.

Avoimet paikat Laakongissa ja Vaustissa

Ravintolakokki

Hyvä ruoka ja huolehtiva palvelu ovat jokaisen ravintolamme toiminnan kulmakivi. Keittiömme valmistavat herkkuja kokoustarjottavista satojen henkien juhlapäivällisiin ja henkilökunta huolehtii lisäksi kaikista keittiön tehtävistä siivouksesta tavaratilauksiin ja omavalvontaan.

Ravintoloidemme kokkina sinulta syntyy vaivatta herkullisia lounas- ja brunssibuffetien antimia suuremmallekin joukolle eikä kahvilan vitriinikään ole jäljiltäsi tyhjä. Olet kuin kotonasi myös silloin, kun työvuoro vie valmistamaan 100 % maukkaita ja korkealaatuisia á la carte –annoksia tai vaikkapa catering-ruokia. Ammattilaistemme tiimi on aina tukenasi, mutta kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja kannat vastuun niin ruoan mausta ja turvallisuudesta, aikatauluista kuin kustannusten hallinnasta mitään työtehtäviä väheksymättä. Meillä pääset käyttämään ammattitaitoasi ja luovuuttasi, sillä emme rajoita sinua turhan tiukoin reseptein vaan teemme ruokaa suurella sydämellä asiakkaidemme ehdoilla laadukkaista raaka-aineista.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Laakongissa ja Vaustissa osana mukavaa, iloista ja nuorekasta tiimiämme, kokemustasi vastaavan palkan sekä yrityksemme henkilöstöedut. Edellytämme hyvää ja monipuolista kokemusta ravintolakokin tehtävistä sekä joustavuutta ja mukautumiskykyä erilaisissa tilanteissa. Työtä ja kiirettäkin karttamaton, aina iloisen positiivinen asenne sekä halu tehdä asiat paremmin kuin muut, ovat itsestäänselvyys ja hygieniaosaaminen välttämätön.

Aloitus: sopimuksen mukaan, kun sopiva henkilö on löytynyt, viimeistään 7.6.2021
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Kokemus: vähintään 2-3 vuotta vastaavissa tehtävissä
Työsuhde: on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen (keskimääräinen vähimmäistyöaika 30 tuntia viikossa)
Hakeminen: vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla antti.pettinen@kotkanravintolat.fi
Lisätiedot: hallintojohtaja Antti Pettinen, ensisijaisesti sähköpostilla antti.pettinen@kotkanravintolat.fi tai P. 010 832 3521 (ma-pe klo 9-10)

Ravintola-apulainen 2 paikkaa

Hyvä ruoka ja huolehtiva palvelu ovat jokaisen ravintolamme toiminnan kulmakivi.

Ravintola-apulaisena huolehdit monipuolisesti erilaista tärkeistä askareista niin keittiöissämme kuin tarvittaessa ravintolasalessakin. Salin moitteeton siisteys, astiahuolto sekä avustavat tehtävät keittiössä – esimerkiksi esivalmistelut ja vitriinituotteet – ovat vastuullasi. Ammattilaistemme tiimi on aina tukenasi, mutta kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja huolehdit luotettavasti sinulle osoitetuista tehtävistä, turvallisuudesta ja aikatauluista mitään työtehtäviä väheksymättä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn Laakongissa ja Vaustissa osana mukavaa, iloista ja nuorekasta tiimiämme, kokemustasi vastaavan palkan sekä yrityksemme henkilöstöedut. Edellytämme, että olet hankkinut ravintolatyöhön liittyvät perustaidot joko koulun penkillä tai työtä tekemällä sekä joustavuutta ja mukautumiskykyä erilaisissa tilanteissa. Työtä ja kiirettäkin karttamaton, aina iloisen positiivinen asenne sekä halu tehdä asiat paremmin kuin muut, ovat itsestäänselvyys ja hygieniaosaaminen välttämätön.

Aloitus: noin 7.6. tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Kokemus: 0-2 vuotta
Työsuhde: on määräaikainen (6/2021-8/2021)  ja osa-aikainen (noin 15-30 tuntia viikossa)
Hakeminen: vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla antti.pettinen@kotkanravintolat.fi
Lisätiedot: hallintojohtaja Antti Pettinen, ensisijaisesti sähköpostilla antti.pettinen@kotkanravintolat.fi tai P. 010 832 3521 (ma-pe klo 9-10)

Avoimet paikat Kaunissaaren kaupassa ja kahvilassa

Kaupan ja kahvilan apulainen 2 paikkaa

Kaupan ja kahvilan apulaisena tehtäviisi kuuluu mm. kaupan kassatyö, tavaroiden hyllyttäminen ja kaupan siisteyden ylläpito sekä avustavat työt – esimerkiksi esivalmistelut, astiahuolto, siivous – kahvilan puolella. Ammattilaistemme tiimi on aina tukenasi, mutta kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja huolehdit luotettavasti sinulle osoitetuista tehtävistä, turvallisuudesta ja aikatauluista mitään työtehtäviä väheksymättä.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön Pyhtään Kaunissaaressa osana mukavaa, iloista ja nuorekasta tiimiämme, kokemustasi vastaavan palkan sekä yrityksemme henkilöstöedut. Edellytämme, että on jo hieman kokemusta kaupan tai ravintolan työtehtävistä sekä joustavuutta ja mukautumiskykyä erilaisissa tilanteissa. Työtä ja kiirettäkin karttamaton, aina iloisen positiivinen asenne sekä halu tehdä asiat paremmin kuin muut, ovat itsestäänselvyys ja hygieniaosaaminen välttämätön.

Aloitus: noin 21.6. tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Kokemus: 0-2 vuotta
Työsuhde: on määräaikainen (6/2021-8/2021)  ja osa-aikainen (noin 20-30 tuntia viikossa)
Erityishuomio: työ edellyttää asumista saarella työjaksojen aikana, työnantaja järjestää tarvittaessa aittatasoisen majoituksen
Hakeminen: vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla ville.laakso@kaunissaari.fi
Lisätiedot: yrittäjä Ville Laakso, ensisijaisesti sähköpostilla ville.laakso@kaunissaari.fi tai P. 010 832 3520

Avoimet paikat Ravintola Kaunissaaren Majalla

Ravintolakokki

Keäsravintolan kokkina sinulta syntyy vaivatta herkullisia á la carte –annoksia suuremmallekin joukolle eikä sormi mene suuhun erikoisempienkaan toiveiden kohdalla. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja kannat vastuun niin ruoan mausta ja turvallisuudesta, aikatauluista kuin kustannusten hallinnasta mitään työtehtäviä väheksymättä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan kesätyön Pyhtään Kaunissaaressa osana mukavaa, iloista ja nuorekasta tiimiämme, kokemustasi vastaavan palkan sekä yrityksemme henkilöstöedut. Edellytämme hyvää ja monipuolista kokemusta ravintolakokin tehtävistä sekä joustavuutta ja mukautumiskykyä erilaisissa tilanteissa. Työtä ja kiirettäkin karttamaton, aina iloisen positiivinen asenne sekä halu tehdä asiat paremmin kuin muut, ovat itsestäänselvyys ja hygieniaosaaminen välttämätön.

Aloitus: 15.6.2021
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Kokemus: vähintään 2-3 vuotta vastaavissa tehtävissä
Työsuhde: on määräaikainen (15.6.-15.8.2021) ja kokoaikainen
Erityishuomio: työ edellyttää asumista saarella työjaksojen aikana, työnantaja järjestää tarvittaessa aittatasoisen majoituksen
Hakeminen: vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla pasi.kinnunen@kaunissaari.fi
Lisätiedot: yrittäjä Pasi Kinnunen, P. 010 832 3511

Tarjoilija

Keäsravintolan tarjoilijana huolehdit aurinkoisesta asiakaspalvelusta rennosti, mutta ripeän ammattitaitoisesti. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja kannat vastuun niin asiakkaiden viihtymisestä ja turvallisuudesta, kuin aikatauluista mitään työtehtäviä väheksymättä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan kesätyön Pyhtään Kaunissaaressa osana mukavaa, iloista ja nuorekasta tiimiämme, kokemustasi vastaavan palkan sekä yrityksemme henkilöstöedut. Edellytämme kokemusta tarjoilijan tehtävistä sekä joustavuutta ja mukautumiskykyä erilaisissa tilanteissa. Työtä ja kiirettäkin karttamaton, aina iloisen positiivinen asenne sekä halu tehdä asiat paremmin kuin muut, ovat itsestäänselvyys ja anniskelu- ja hygieniaosaaminen välttämätön.

Aloitus: 15.6.2021
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Kokemus: vähintään 1-2 vuotta vastaavissa tehtävissä
Työsuhde: on määräaikainen (15.6.-15.8.2021) ja kokoaikainen
Erityishuomio: työ edellyttää asumista saarella työjaksojen aikana, työnantaja järjestää tarvittaessa aittatasoisen majoituksen
Hakeminen: vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla pasi.kinnunen@kaunissaari.fi
Lisätiedot: yrittäjä Pasi Kinnunen, P. 010 832 3511

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi