Laakonki ja Vausti & korona

Ravintoloiden rajoitukset ovat jälleen kiristyneet ja ne vaikuttavat myös Laakongin ja Vaustin toimintaan. Olemme koko pitkän korona-ajan tehneet kaikkemme, jotta asioiminen ravintoloissamme on turvallista ja näin toimimme edelleen.

Laakonki

Ravintola Laakongissa noudatamme voimassa olevia rajoituksia: ravintolan asiakaspaikoista on käytössä 75 % ja anniskelu ravintolassa lopetetaan klo 17. Anniskeluaikarajoituksen vuoksi Laakonki sulkee 1.12. alkaen ovet myös keskiviikkoisin klo 17 talon näyttelyiden ollessa avoinna klo 20 saakka. Et siis tarvitse koronapassia Laakongissa asioidessasi.

Ilta-aikoihin (klo 17 jälkeen) ajoittuvat pikkujoulut ym. tilaisuudet totetutamme suunnitellusti ja niihin osallistuvilta tarkastamme koronapassit. Voimassa oleva koronapassi on edellytys sisäänpääsylle. Muuttuneesta käytännöstä ilmoitamme kunkin varauksen yhteyshenkilölle. Varauduthan siis esittämään koronapassin sekä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen iltatilaisuuteen saapuessasi. Lisätietoja koronapassista löydät THL:n verkkosivuilta ja passin voit ladata tai tulostaa käyttöösi Omakanta-palvelusta.

Ravintola Laakonki palvelee tiistaista sunnuntaihin klo 10-17. Merikeskus Vellamon näyttelyt ovat avoinna tiistaisin sekä torstaista sunnuntaihin klo 10-17 ja keskiviikkoisin klo 10-20. Laakongissa tarjoillaan maittava lounas tiistaista perjantaihin klo 11.00-14.30 ja viikonloppuisin tarjolla on brunssi klo 11.30-15.30. Tuoretta kahvia ja kahvileipiä tai virkistävän viinilasillisen voi nauttia ravintolassa aukioloaikojemme puitteissa.

Vausti

Tarkastamme kaikilta ravintola Vaustiin saapuvilta asiakkailta koronapassit heti sisään saavuttaessa keskiviikosta 1.12. alkaen koko aukioloaikamme ajan ja voimassaoleva koronapassi on edellytys sisäänpääsylle. Muuttuneesta käytännöstä ilmoitamme kunkin varauksen yhteyshenkilölle. Varauduthan siis esittämään koronapassin sekä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen ravintolaamme tullessasi! Lisätietoja koronapassista löydät THL:n verkkosivuilta ja passin voit ladata tai tulostaa käyttöösi Omakanta-palvelusta.

Koronapassien tarkastaminen voi ajoittain aiheuttaa ruuhkaa ovellamme, joten huolehdithan osaltasi turvavälien säilymisestä ja tarvittaessa odotat vuoroasi ravintolan ulkopuolella. Muista myös kasvomaski.

Vausti on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 15-22.

Muistathan sekä Laakongissa että Vaustissa

Erityistä huomaavaisuutta ja huolellista hygieniaa koskevien suositusten ja ohjeiden noudattaminen on edelleen erittäin tärkeää:
– ravintolaan ei voi tulla, mikäli on koronaoireita
– kädet tulee pestä ja/tai desinfioida ravintolaan saavuttaessa
– henkilökuntamme käyttää asiakastiloissa kasvomaskeja ja toivomme myös vieraidemme käyttävän maskia liikkuessaan ravintolassa ja esimerkiksi asioidessaan noutopöydässä
– tungosta tulee välttää ja turvaväleistä tulee huolehtia
– aivastamisen tulee tapahtua kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan kyynärtaipeeseen

Me teemme kaikkemme, jotta vierailusi ravintoloissamme on turvallista, mm.:
– käsihuuhdetta on tarjolla useissa pisteissä
– kosketuspintoja puhdistamme säännöllisesti desinfioivalla puhdistusaineella
– pöydät on sijoiteltu väljästi ja reilun kokoisissa saleissa turvavälit on helppoa säilyttää
– noutopöytien ottimet vaihdetaan säännöllisesti
– henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä pienemmillekin seurueille, jotta voimme taata riittävät turvavälit sekä varmistaa riittävän määrän henkilökuntaa huolehtimaan vieraistamme.

Muistathan, että ravintoloistamme on mahdollista varata yksityinen kabinettitila vaikkapa perheen (korkeintaan 10 henkilöä) juhlia varten ja palvelemme ryhmiä mielellämme myös ilmoitettujen aukioloaikojemme ulkopuolella ennakkovarauksesta.

Vausti Catering tuo tarvittaessa tarjoilut vaikka kotiovelle.

Seuraamme tilannetta ravintoloissamme jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa.

Varauksen voi ravintoloihimme tehdä huoletta, sillä peruutusehtomme ovat hyvin joustavat.

Parhain terveisin

Laakongin ja Vaustin henkilökunta

Sivu on päivitetty: 29.11.2021

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten kaikissa asioissa!
(Pöytävarauksen ravintoloihimme teet helposti verkkovaraamossamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupastamme saat hankittua mm. lahjakortit vaivattomasti koska tahansa!)

Sähköposteja luemme arkisin: asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.
Puhelimella tavoitat meidät parhaiten tiistaista perjantaihin klo 12-14.
Numeromme on 010 832 3515 ( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.).