COVID-19 -pandemian leviämiseksi tehtyjä rajoituksia puretaan hiljalleen. Ravintolat voivat avata ovensa vieraille jälleen kesäkuun alussa. Avaamme Merikeskus Vellamon ravintola Laakongin sekä Kotkan Konsettitalon Vausti-ravintolan viikolla 23.

Laakonki avautuu tiistaina 2.6. klo 11 ja palvelemme avauduttuamme ti, to-su klo 11-16 ja ke klo 11-19. Maanantaisin Merikeskus Vellamon näyttelyt ja ravintola Laakonki ovat suljetut. Ravintolan suuressa salissa turvavälit on helppo säilyttää ja Laakongin terassilla on runsaasti tilaa turvalliseen asiointiin. Käsihuuhdetta on tarjolla useissa pisteissä ravintolassamme ja puhdistamme kosketuspintoja tehostetusti. Buffet-tarjoilu on kielletty toistaiseksi, joten henkilökuntamme annostelee Laakongin lounaan (arkisin klo 11-14) vieraillemme, viikonloppubrunssi (la-su klo 11-15) tarjoillaan annoksina ja myös kahvilatuotteet annetaan henkilökuntamme toimesta.

Vaustin avaamme perjantaina ja lauantaina 5.-6.6. klo 15 ja palvelemme klo 21 saakka. Viikosta 24 lukien aukioloaikamme ovat: ke-pe klo 12-21, la klo 15-22. Sunnuntaista tiistaihin Vausti on suljettu. Vaustin salissa pöytien välit ovat reilut ja mm. looshien ansiosta seurueet ovat turvallisen välimatkan päässä toisistaan. Käsihuuhdetta on tarjolla useissa pisteissä ravintolassamme ja puhdistamme kosketuspintoja tehostetusti. Vaustin lounas (ke-pe klo 12-16) palaa buffetkiellon myötä ”juurilleen” eli lounas on kokonaisuudessaan annostarjoiltu. Ruokalistamme herkut ovat nautittavissa koko päivän.

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä pienemmillekin seurueille, jotta voimme varmistaa riittävät turvavälit sekä varata oikean määrän henkilökuntaa huolehtimaan vieraistamme.

Muistathan, että niin Laakongista kuin Vaustista on mahdollista varata yksityinen kabinettitila vaikkapa perheen juhlia varten ja palvelemme ryhmiä mielellämme myös ilmoitettujen aukioloaikojemme ulkopuolella ennakkovarauksesta.

Vausti Catering huolehtii tarjoilut toiveesi mukaan kaikkiin tilaisuuksiin alueellamme.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan!

Asiakaspalvelumme sähköposteja luemme päivittäin ja puhelimella tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 12-14. Verkkokaupassamme on mahdollista tehdä varauksia sekä esimerkiksi ostaa lahjakortteja.

P. 010 832 3515 (ma-pe klo 12-14)
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi
Verkkokauppa >>

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi