Laakonki ja Vausti COVID-19 -info

Noudatamme Suomen hallituksen määräyksiä COVID-19 -pandemian leviämisen ehkäisemiseksi ja tilanteen myötä olemme tehneet yrityksessämme mittavia toimenpiteitä turvataksemme toimintamme jatkon tulevaisuudessa.

Asiakaspalvelumme sähköposteja luemme päivittäin ja puhelimella tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 12-14. Verkkokaupassamme on mahdollista tehdä varauksia (tällä hetkellä 1.6. alkaen) sekä esimerkiksi ostaa lahjakortteja.

P. 010 832 3515
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi
Verkkokauppa >>

Valtion ja kuntien museot on hallituksen 16.3. päätöksen mukaisesti suljettu yleisöltä, joten myös ravintola Laakonki on suljettu toistaiseksi.

Ravintola Vausti on toistaiseksi suljettu, sillä vallitsevan tilanteen myötä asiakasmäärämme on vähentynyt niin dramaattisesti, ettei ravintolatoiminnan jatkamiselle ole tällä hetkellä taloudellisia edellytyksiä.

Olemme syvästi pahoillamme tilanteen vuoksi, mutta katsomme toiveikkaana tulevaisuuteen ja avaamme ravintolamme, heti kun se on jälleen mahdollista. Kerromme tilanteen muutoksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi